151203 Timrå och Johan Persson jublar efter 2-1 målet under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Timrå IK och VIK Västerås HK den 3 December 2015 i Sundsvall. Foto: Pär Olert / BILDBYRÅN / Cop 108 …
Timrå IK

Timrå siktar mot SHL – båda nyförvärven med mot AIK

ANNONS

Timrå rustar för att försöka nå SHL redan i år. Förra veckan presenterades amerikanen J.T. Barnett och under övergångsfönstrets sista timmar anslöt backen Wilhelm Westlund från Almtuna. Lagets två båda nyförvärv gör debut under kvällens match mot AIK. På grund av en utdragen process med migrationsverket har det dröjt innan Barnett har kunnat bli spelklar, men nu går klubben ut på sin hemsida och säger att båda spelarna spelar ikväll.

Barnett sa i går till Sundsvalls Tidning att målet med säsongen är att hjälpa laget upp till SHL.
– Utan tvekan, det är mitt stora mål. I Nordamerika funkar det inte så, vi har ju stängda serier, men så fort jag förstod seriesystemet här i Sverige sade jag att mitt mål var att ta Timrå till högsta nivån.

AIK är i bra form och kommer till matchen med fem raka segrar i bagaget, den senaste kom i onsdags hemma mot topplaget BIK Karlskoga. Sist AIK och Timrå möttes var på Hovet den sjunde januari, en match som Timrå vann med 2-1 på övertid.

Den här artikeln handlar om: