TILLBAKA. Victor Ekarv har skrivit på för AIK.
Nyheter

Femte raka segern – och ett välbekant ansikte som nyförvärv

ANNONS

AIK lyckades besegra Bik Karlskoga hemma på Hovet och därigenom plocka sin femte raka seger. Samtidigt tillkännagav klubben att man värvat tillbaka forwarden Victor Ekarv från Almtuna.

Det har ljusnat lite för AIK Hockey den senaste tiden. I kväll tog man sin femte raka vinst när tabelltvåan Bik Karlskoga gästade Hovet i Stockholm. Veteranerna Jens Jakobs och Jonas Almtorp visade vägen med varsitt mål medan poängkungen Victor Ejdsell satte värmlänningarnas enda kasse.

I och med vinsten håller AIK fast vid sjundeplatsen och har två poängs försprång på jagande Almtuna under playoff-strecket.

Samtidigt som det blev tre sköna poäng mot Karlskoga passade AIK på att värva ”hem” Victor Ekarv från Almtuna. 23-åringen spelade senast för klubben säsongen 2014/15 när han värvades till SHL av Luleå. Där fick han aldrig spelet att lyfta och kom bara att göra 20 SHL-matcher över två säsonger innan han flyttade till Almtuna inför den här säsongen. Där har han samlat ihop sex mål och 18 poäng på 40 matcher den här säsongen.
– Vi är glada att vi kan knyta till oss Victor som har presterat bra ishockey här tidigare och vi hoppas han ska hjälpa AIK Hockey till fortsatta framgångar, säger Anders Gozzi, sportchef, i ett pressmeddelande.

Kontraktet med Ekarv gäller resten av den här säsongen samt de två nästkommande.

Den här artikeln handlar om: