170204 SkellefteŒs PŠr Lindholm jublar med bŒset efter 1-3 under en ishockeymatch i SHL mellan Malmš Redhawks och SkellefteŒ den 4 februari 2017 i Malmš. Foto: Anders Bjurš / BILDBYRN / Cop 145 …
Skellefteå AIK

Lindholm show när Skellefteå tog revansch: ”Det är en talang han har”

ANNONS

Malmö har haft en fin form på senare tid. Men i dagens returmatch mot Skellefteå fick de ge sig med klara 1-4.

Malmö gjorde en mycket stark match och nollade Skellefteå igår på bortaplan. Idag i Malmö Arena såg det annorlunda ut och stor segerorganisatör för Skellefteå var Pär Lindholm som gjorde tre av lagets fyra mål. Han inledde målskyttet efter 5:04 av matchen, men bara 36 sekunder senare kvitterade Malmö genom Rhett Rakhshani.
Lindholm skulle dock hinna med att göra ett mål till innan den första perioden tog slut och i den andra satte han 1-3 efter att ha lyft in en retur.
— Det där är inte bara tur, kommenterade lagkompisen Joakim Lindström till Cmore apropå att Lindholm gör många mål där puckarna studsat och farit innan.
— Det är en talang han har. Väldigt bra spelare som ni i media kommer kommer höra mycket av i framtiden.
I den tredje perioden kunde Adam Pettersson fastställa slutresultatet 1-4 när han avslutade distinkt och precist då han hamnade fri med Malmös målvakt Oscar Alsenfelt.

Men matchens förgrundsfigur var Pär Lindholm med sina tre mål.
— Det är tre returmål. Det är ganska skönt när man får dem, sa han efteråt och summerade matchen med att han tyckte hans lag gjorde det bra och spelade som man ska på bortaplan.
Malmös tränare Peter Andersson var kritisk till sitt lag.
— Vi har för få spelare som är närvarande. Vi var där igår, inte idag. Vi har för många som viker ner sig idag, sa han.

Förlusten för Malmö innebar att deras svit på fem raka segrar tog slut.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL