Jesper Williamsson och David Åslin.
SHL

Slagsmål på Rögles träning: ”Skulle gärna se det på varje träning”

ANNONS

Rögle är toksist i SHL och har haft det evinnerligt svårt att plocka poäng den sista tiden. Förlustsviten är nu uppe i tio raka matcher. På måndagen utmynnade frustrationen i ett slagsmål på lagets träning där backen Jesper Williamsson och forwarden David Åslin rök ihop ordentligt, skriver Helsingborgs Dagblad.

Tränaren Anders Eldebrink fördömde inte bråket, tvärtom välkomnade han det.
– Det är ju inte personligt, det är adrenalin. Hockey är en aggressiv sport och jag skulle gärna se detta varje träning. Vi har lite grann saknat de här känslorna, säger han till HD.

Han hoppas att känslorna som spelarna visade upp på dagens träning ska hänga med in i morgondagens möte med Växjö hemma i Lindab Arena.
– Rögle har ett gammalt rykte om sig att vara ett bra hemmalag som kommer ut starkt i första perioden. Vi har pratat om att verkligen leva upp till det nu. Det är upp till alla att vara beredda och pusha varandra, säger Anders Eldebrink till HD.

En förändring som sker inför morgondagens match är att Oscar Dansk får chansen mellan stolparna efter att nyförvärvet Anders Lindbäck, nu uttagen till Tre Kronor, stått merparten av matcherna sedan han kom till klubben.
– Vi måste ha med Oscar på den här resan också. Han är en också en riktigt bra målvakt, anser Eldebrink.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL