Joakim Fagervall
Nyheter

Fortfarande ingen effekt av tränarbytet – Björklöven förlorade igen

Björklöven kämpar i allsvenskan bottenregion och har under säsongen gjort sig av med två tränare, Tommy Jonsson och Markus Åkerblom.
Nye tränaren Joakim Fagervall gjorde ikväll sin tredje match som huvudansvarig, en än så länge verkar inte vändningen ha hittat till Umeå. Förlust hemma med 1-3.

Gästernas Manuel Ågren satte dit ledningsmålet i den första periodens mitt och sen var matchen mållös fram till början av den tredje då Joakim Hagelin ökade på ledningen.
Björklöven fick ett powerplay med mindre än fyra minuter kvar och där kunde Kim Karlsson reducera.
Björklöven plockade sedan ut målvakten och Linus Fernström i jakten på kvittering. Men istället kunde Oskarshamns Nicolas Deschamps punktera tillställningen med mål i öppen bur.

1-3-förlusten för Björklöven innebär att de fortsatt ligger under det negativa kvalstrecket med två poäng upp till Västerås.