160411 VŠxjšs Linus Fršberg jubelŒr efter sitt 4-3 i fšrlŠngningen under semifinal 6 i SM-slutspelet i ishockey mellan VŠxjš och SkellefteŒ den 11 april 2016 i VŠxjš. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144 …
Växjö Lakers HC

Skriver nytt tvåårskontrakt: ”Har utvecklats precis i den riktningen vi hoppats på”

ANNONS

Linus Fröberg är inne på sin andra säsong i Växjö och går av allt att döma mot en starkare säsong än ifjol. Han gjorde 3+10 på 52 matcher ifjol och har redan svarat för 6+5 på 35 matcher den här säsongen.

Nu har värmlänningen skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben. Man ser en fortsatt god utvecklingspotential i 23-åringen.
– Linus har sedan han kom till oss utvecklats i precis den riktningen vi hoppats på. Efter att som alla andra genomgått en etableringsfas i SHL är han nu en stabil tvåvägscenter som spelar tuffa minuter i såväl fem mot fem som special teams. Det skall bli mycket intressant att tillsammans med Linus fortsätta den resa han har påbörjat, säger sportchef Henrik Evertsson till klubbens hemsida.

Fröberg värvades till klubben från Karlskoga 2015 och han är, så klart, nöjd över förlängningen.
– Det känns skitkul att få vara kvar i klubben två säsonger till! Jag trivs jättebra här och jag känner att miljön ger mig goda möjligheter till att utvecka mitt spel och ta nya kliv i min karriär, säger Fröberg.

Den här artikeln handlar om: