Tar någon av dessa spelare klivet till SHL?
Timrå IK

RANKING: 15 allsvenska spelare som kan spela i SHL nästa säsong

Hockeyallsvenskan har kommit mer än halvvägs och det är dags att göra en översyn över de spelare som kan tänkas ta klivet upp en nivå till nästa säsong.
Det visade sig att det finns en hel del potentater och här nedan har ni de 15 bästa enligt Hockeysverige.

15. Anton Holm (fw), Södertälje

160917 SšdertŠljes Anton Holm under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan SšdertŠlje och AIK den 17 September 2016 i SšdertŠlje. Foto: Kenta Jšnsson / BILDBYRN / Cop 210

Anton Holm. Foto: Bildbyrån

Vi börjar med en rejäl chansning. Den i Nacka fostrade skarprättaren har åkt och öst in mål runtom i Hockeyettans islador under några säsonger. Testade för några år sedan med BIK Karlskoga i Hockeyallsvenskan men fick inte produktionen att stämma då. Valde att ta klivet ner för att återigen spela i tredjeligan och var med om att skjuta upp Södertälje i Hockeyallsvenskan igen när han gjorde 36 mål i serie- och kvalspel. I år har han fortsatt att hålla krutet torrt och delar just nu ledningen i skytteligan (22 mål) med en spelare som också återfinns på denna ranking. Vågar någon SHL-klubb satsa på Holm som fyller 27 i maj?

14. Henrik Larsson (b), BIK Karlskoga
Larsson är ende back med på listan faktiskt. 22-åringen med BIK Karlskoga (Bofors IK) som moderklubb har vandrat den långa vägen i föreningen. Säsongen 2011/2012 debuterade han i A-laget med en match och har sedan säsongen därefter varit bofast i a-laget. Hade redan ifjol en stark säsong och ser nu ut (som hela laget) att gå mot en ännu starkare. Spelar i första backpar och är given i powerplay.

161214 SšdertŠljes mŒlvakt Alexander Sahlin under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och SšdertŠlje den 14 december 2016 i Tingsryd. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144

Alexander Sahlin. Foto: Bildbyrån

13. Alexander Sahlin (mv), Södertälje
Södertälje har det kämpigt i botten av tabellen men det kan knappast 25-åringen lastas för. Gjort mängder med högkaratiga räddningar på de 867 skott (överlägset flest i allsvenskan) som avfyrats mot honom hittills. Trots ett stundtals underpresterande lag framför sig har Sahlin stått stark och knipit tolv segrar åt sitt lag.
Brynäsprodukten har varvat spel i Hockeyallsvenskan och Hockeyettan under sin seniortid men verkar nu ha fått sitt definitiva genombrott på den högre nivån. Fortsätter resan uppåt nu?

12. Emil Molin (fw), Modo
Fått sitt genombrott på seniornivå i Sverige sedan han återvände efter en säsong med farmarlagshockey i Nordamerika. Spelade JVM 2013 men blommade aldrig i Brynäs där han har spelat 89 SHL-matcher. Skrev nyligen på ett treårskontrakt med Modo men frågan är om inte (om nu inte Modo går upp i år) SHL-klubbar kan tycka att det är värt en slant att köpa loss 23-åringen från det.

11. Fredrik Karlström (fw), AIK
Har varit en av de bättre under säsongen i ett hackande AIK som spåddes bli et topplag, men som just nu ligger elva i serien. Karlström, som har ett år kvar som junior, spelade JVM för Sverige och gör sin första hela säsong i Hockeyallsvenskan. Där har han levererat 17 poäng och varit en av de bättre i laget.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELARE 10-6–>

10. Patrik Karlkvist (fw), Modo
Var tilltänkt för SHL redan denna säsong då den dåvarande Moraspelaren tidigt under 2015/2016 skrev på för Modo. Men efter degraderingen var det bara för Karlkvist att inställa sig för ytterligare en säsong i Hockeyallsvenskan och det har han gjort på ett ypperligt sätt och hittills har han gjort 29 poäng och leder Modos interna poängliga. Gjorde 73 poäng för Västervik i Hockeyettan för några säsonger sedan och den 24-årige välväxte högerforwarden vet var målet finns beläget.

9. Pierre Engvall (fw), Mora
Den storväxte ytterforwarden gjorde en fult godkänd debutsäsong i Hockeyallsvenskan 2015/2016 och har under innevarande steppat upp några snäpp till. Hittills har han producerat 26 poäng framåt i ligaledaren och det lär nog bli x antal till innan vi gör bokslut för säsongen. Har Troja/Ljungby som moderklubb men spenderade tre år av juniortiden i Frölundas organisation innan han tog steget till Hockeyallsvenskan inför förra säsongen. Var bofast i pojk- och juniorlandslag men spelade trotts det inga mästerskap på U18- och U20-nivå.

8. Rickard Palmberg (fw), Vita Hästen
27-åringen med Lidingö som moderklubb har tillbringat det mesta av sin karriär i Hockeyettan. Inledde fjolårssäsongen i Halmstad men efter 15 poäng på lika många matcher kontrakterades han av Vita Hästen. Gjorde det fullt godkänt i Norrköpingslaget resten av den säsongen och i år har han växlat upp ytterligare ett par snäpp och snittar över en poäng per match. Vita Hästens helt klart bäste spelare under en i övrigt strulig säsong för klubben och ibland verkar det som att Palmberg spelar på en annan nivå än sina medspelare. Skjuter extremt många skott på mål och är en skicklig tekare. Vore konstigt om han inte redan har SHL-anbud att ta ställning till. Delar just nu skytteligaledningen tillsammans med Södertäljes Anton Holm. Båda 22 mål.

161209 Vita HŠstens Rickard Palmberg under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita HŠsten och Mora den 9 december 2016 i Norrkšping. Foto: Josefine Loftenius / BILDBYRN / Cop 111

Rickard Palmberg. Foto: Bildbyrån

7. Johan Mattsson (mv), Timrå
Den forne juniorlandslagsmannen har verkligen hittat rätt i Timrå. Efter ett starkt debutår i klubben har han följt upp med en ännu starkare säsong i år och rykten gör gällande att 24-åringen redan skrivit på för Frölunda i SHL. Hållit nollan fem gånger under säsongen och är en starkt bidragande orsak till Timrås starka första halva av säsongen.

6. Jacob Nilsson (fw), Mora
Efter två säsonger i Hockeyettan och Tingsryds AIF ansågs han mogen för spel i Hockeyallsvenskan och Mora där han nu är inne på sin andra säsong och frågan är om det inte blir SHL nästa för 23-åringen. Centern har blommat ut till att bli en av serieledarens absolut viktigaste kuggar och har en stor roll med spel i powerplay och boxplay.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE SPELARE 5-1–>

5. Andrew Engelage (mv), BIK Karlskoga
Fanns det frågetecken för den 28-årige kanadensaren innan säsongen har han definitivt rätat ut dessa till gigantiska utropstecken. Var ett oskrivet blad när han värvades från Ritten/Renon i Italienska ligan. Har en vinstprocent på 82,61 hittills och spelar mycket stabilt i topplaget BIK Karlskoga. Räddar 94,66% av skotten han får mot sig och släpper 1,50 mål per match. Hållit nollan fem gånger hittills under säsongen.

4. Carl Persson (fw), BIK Karlskoga
Gick till BIK Karlskoga inför förra säsongen (då han blev överårig i HV71:s J20-lag) men lånades ut till moderklubben Kristianstad i Hockeyettan. Tanken var att första säsongen på två-årskontraktet skulle spenderas i Skåne för Persson, men 16 poäng på tolv matcher senare gjorde att chansen till spel i Karlskoga dök upp tidigare än så. Sju poäng på 29 matcher då har i år bytts ut mot nästan en poäng per match för den välväxte energispelaren. SHL-klubbarna lär stå i kö för 21-åringens tjänster till nästa säsong.

161221 Karlskogas Carl Persson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskoga den 21 december 2016 i Tingsryd. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144

Carl Persson Foto: Bildbyrån

3. Jonathan Dahlén (fw), Timrå
Levererade stort för Sverige i JVM vid årsskiftet och har gjort samma i Timrå en och en halv säsong i följd nu. Lär inte bli kvar i Hockeyallsvenskan nästa säsong och frågan är om det Ottawa, som tingade honom i andra rundan i sommarens draft, eller om det blir SHL för forwarden.

2. Elias Pettersson (fw), Timrå
Har alltid ansetts som talangfull och i år har genombrottet kommit med besked för 18-åringen som hittills gjort 27 poäng på lika många matcher för Timrå i allsvenskan. Var lite blek i JVM för Sverige och har inte funnits med i Timrås laguppställning sedan hemkomsten från Kanada på grund av sjukdom. Spås gå väldigt högt i sommarens NHL-draft och frågan är väl egentligen bara om han åker direkt till Nordamerika eller tar svängen förbi SHL nästa säsong. I allsvenskan lär han nog inte bli kvar hursomhelst.

1. Victor Ejdsell (fw), BIK Karlskoga
Det var knappast någon som kunnat tro att Ejdsell skulle få den digra utdelningen i BIK Karlskoga som han fått. 16 mål och 23 assist har det blivit hittills på 34 matcher och med det leder han poängligan. Han har levererat stadigt i topplaget och åtta av högerforwardens mål har varit matchavgörande (två på straff).21-åringen valde som junior att stanna i moderklubben Viking för att han inte kände sig redo att flytta till något hockeygymnasium. Några år senare blev flytten av då han lämnade division två och tre bakom sig (över 150 poäng på tre säsonger!) och flyttade till Karlstad och Färjestads J20-lag. Man kan ju inte säga annat än att Ejdsell valde rätt där i tonåren. Han spelar garanterat i SHL nästkommande säsong. Frågan är bara om det blir med BIK Karlskoga eller någon annan klubb?

161221 Karlskogas Victor Ejdsell tacklar Tingsryds Adam kesson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskoga den 21 december 2016 i Tingsryd. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144

Victor Ejdsell, BIK Karlskoga Foto: Buldbyrån.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 25 januari
19:00 Brynäs - Modo SDHL
19:00 Kristianstad - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 SDE - HV 71 SDHL
torsdag 26 januari
01:00 Toronto Maple Leafs - New York Rangers NHL
01:00 Ottawa Senators - New York Islanders NHL
02:30 Dallas Stars - Carolina Hurricanes NHL
03:30 Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets NHL
04:00 Seattle Kraken - Vancouver Canucks NHL
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten