Jens Lööke.
Nyheter

VIDEO: JVM-veteranen jagar tredje gången gillt – ”Det kommer att bli helt magiskt”

ANNONS

Han har redan spelat två JVM-semifinaler och varit med om att förlora båda. I sitt tredje och sista JVM är Timrå-forwarden Jens Lööke fast besluten om att avsluta juniorkarriären på bästa möjliga sätt.
– Det kommer att bli helt magiskt, säger Lööke till hockeysverige.se inför den ovissa semifinalen mot Kanada i morgon.

MONTRÉAL (HOCKEYSVERIGE.SE)
Förlust mot Ryssland i Toronto för två år sedan och förlust mot Finland i Helsingfors i fjol. Jens Lööke har varit på fel sida av två tunga semifinalförluster. Natten mot torsdag får han sin tredje och sista chans i juniorkarriären att ta sig till final. Och han är så uppspelt att han bubblar av förväntan när hockeysverige.se träffar honom dagen innan match.

Den här artikeln handlar om: