Sök
Jack Eichel.
Nyheter

Buffalo: Operation uppryckning kan börja

För ett par månader sedan var Buffalo ett av NHL:s tråkigaste lag och att se på en av lagets matcher kändes ungefär lika upplyftande som att se på när färg torkar. En Jack Eichel och några smarta trejder senare är scenförändringen total och Sabres ser ut att vara redo att kickstarta operation uppryckning.

IN OCH UT 

Nyförvärv: Robin Lehner, mv, Ottawa, Matt Donovan, b, NY Islanders, Carlo Colaiacovo, b, Philadelphia, David Legwand, fw, Ottawa, Jamie McGinn, fw, Colorado, Ryan O’Reilly, fw, Colorado.
Förluster: Anders Lindbäck, mv, Arizona, Tyson Strachan, b, Minnesota, Nikita Zadorov, b, Colorado, André Benoit, b, St. Louis, Cody Hodgson, fw, Nashville, Michail Grigorenko, fw, Colorado, Zac Dalpe, fw, Minnesota. 

S9

S1Ryan O’Reilly
En skridskostark tvåvägscenter som är oerhört stark i båda ändar av isen. När kanadensaren inte fick det han ansåg sig vara värd av Colorado såg Sabres GM Tim Murray sin chans och säkrade upp 24-åringen som en av de spelare som det nya Buffalo ska byggas kring. O’Reilly har en del att bevisa efter att ha skrivit på ett nytt sjuårskontrakt värt otroliga 52,5 miljoner dollar, men har också kvalitéerna och potentialen att växa ytterligare för att leva upp till det. Kan mycket väl komma att blanda sig i kampen om Selke Trophy inom en snar framtid.

S2Evander Kane
Draftades redan som fjärde spelare 2009 och spåddes att bli en av ligans bästa powerforwards. Har under sin tid i Winnipeg glimtvis visat prov på egenskaper som rättfärdigat de förutsägelserna, men har också störts av stor skadeproblematik och en rad andra missöden vid sidan av isen. Sades i slutet vara utfryst i Jets och en nystart i Sabres kunde knappast kommit lägligare. Kan komma att visa sig bli ett fynd för Tim Murray om han bara mognar och hittar sig själv såväl på som vid sidan av isen.

S3Jack Eichel
Sägs vara den största amerikanska talangen sedan Jeremy Roenick och spås vara en superstjärna i vardande. Inget dåligt tröstpris för Buffalo efter att man förlorat draftlotteriet och chansen på Connor McDavid, vilket Eichel själv också varit noga med att påpeka. Blev den förste sedan Paul Kariya att som förstaårsspelare kamma hem Hobey Baker Award, priset som går till collegehockeyns bästa spelare, i våras och var också en av USA:s bästa spelare under VM i Tjeckien. 18-åringen är snudd på majestätisk på isen och kombinerar ett sylvasst skott med en fenomenal spelförståelse och starka ledaregenskaper.

S4Robin Lehner
Ända sedan Ryan Millers dagar i Buffalo var räknade har klubben sökt med ljus och lykta efter en ny målvaktsstjärna. Det må vara att Lehner inte är någon stjärna än, men trots motgångarna i Ottawa det senaste året måste svensken ändå räknas till en av de unga målvakterna i ligan med störst potential. Har stor NHL-erfarenhet trots sin unga ålder och med det förtroendet han nu väntas få i Sabres, som det givna förstavalet, kan han komma att slå ut i full blom. 24-åringen har alla verktyg för att kunna göra succé i en ny omgivning om han bara får vara frisk.

S6
Lagets poängkung:
Tyler Ennis
Den lille snidaren vann lagets interna poängliga under förra säsongen och måste ses som favorit till att ta hem samma titel igen. Visst lär han kunna bli utmanad av Eichel redan nu, men i en bättre omgivning än i fjol lär också Ennis kunna öka på sin poängskörd ytterligare. Har en fart och teknik som gör honom till en av ligans mest underhållande spelare när han är på spelhumör och visade när han spelade VM för Kanada i våras att han kan skapa stor oreda i motståndarförsvaren om han får chansen att kampera ihop med spelare som tänker hockey på samma sätt.

S5Sam Reinhart
Överglänste Eichel på Buffalos utvecklingsläger i somras och måste också ses som en av hela NHL:s största talanger. Draftades som andra spelare förra sommaren och har sedan dess klivit flera steg uppåt på karriärstrappan. Övertygade enormt för Kanada i JVM i våras och är med sitt ansvarsfulla och starka tvåvägsspel en våt dröm för varje NHL-coach.


HOCKEYSVERIGES PROGNOS 

Buffalos snabba förvandling kan inte beskrivas som något annat än remarkabel. Visst hjälper det att man fått chansen att drafta spelare som Reinhart och Eichel de senaste två somrarna, men även om man bortser från det måste man säga att Tim Murray gjort ett fantastiskt bra jobb med den generationsväxling klubben är inne i. Han har lyckats byta till sig potentiella stjärnor som O’Reilly och Kane utan att ge bort för mycket och har snabbt förvandlat Sabres från en slagpåse till ett potentiellt slutspelslag. Faller satsningen på Lehner i kassen väl ut kan nämligen detta lagbygge mycket väl komma att vara med i kampen om en slutspelsplats redan i år och ser man på längre sikt lär det inte dröja länge innan Buffalo tagit sig till toppen av ligan för att stanna där under en lång tid framöver.

TRUPPEN

MÅLVAKTER:
XX) Robin Lehner
33) Chad Johnson

BACKAR:
3) Mark Pysyk
4) Josh Gorges ”A”
6) Mike Weber
47) Zach Bogosian
55) Rasmus Ristolainen
xx) Carlo Colaiacovo
xx) Matt Donovan

FORWARDS:
8) Cody McCormick
9) Evander Kane
12) Brian Gionta ”C”
15) Jack Eichel
17) David Legwand
22) Johan Larsson
23) Sam Reinhart
26) Matt Moulson ”A”
28) Zemgus Girgensons
44) Nicolas Deslauriers
63) Tyler Ennis
82) Marcus Foligno
88) Jamie McGinn
90) Ryan O’Reilly

COACH: 
Dan Bylsma (sedan 2015)

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till XXXOm du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via XXXPå Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via XXX

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten