Vincent Lecavalier.
Philadelphia

Flyers vill trejda – men ingen vill ha den tidigare superstjärnan: ”Är status quo”

ANNONS

Det gick snabbt utför för Vincent Lecavalier. Från att ha varit en av NHL:s mest respekterade stjärnor har han nu hamnat på den absoluta botten. Förra säsongen gjorde den forne superstjärnan bara åtta mål för sitt Philadelphia, och hans kontrakt på 4,5 miljoner dollar per säsong de kommande tre åren kallas ”otrejdbart”.

Men Flyers General Manager Ron Hextall ligger inte på latsidan. Målvaktslegendaren gör allt för att kunna trejda bort 35-årige Lecavalier. Hur det går? Inte speciellt bra.
– Det är status quo. Så som läget är nu räknar vi med att ”Vinny” kommer vara med i laget när vi inleder säsongen, och sen får vi se vad som händer då, säger han till CSN Philly.

Philadelphia betalade ut en bonus på två miljoner dollar till Lecavalier den första juli, men inte heller det har hjälpt i försöken att trejda honom.
– Vi hade hoppats att någon skulle bli intresserad efter att vi betalat ut bonusen, men så blev det tyvärr inte. Det finns inget intresse just nu.

Flyers har haft vissa besvär att ligga kvar under lönetaket, men man har ungefär 580 000 dollar till godo i nuläget.
– I en perfekt värld kan vi göra en trejd som frigör lite löneutrymme, men vi är trots allt under taket. Går vi in i säsongen i det här läget kommer vi vara bekväma med det, för även om läget inte är optimalt så kan vi hantera det, säger Hextall.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL