Ville Leino
Nyheter

Finske NHL-floppen återvänder till KHL

ANNONS

Ville Leino har haft en karriär med både höga toppar och djupa dalar. Säsongen 2007/2008 gjorde han 77 poäng för Jokerit, och tog klivet över Atlanten. Väl där fick han inte till det som förväntat, och de 53 poäng han noterade för Philadelphia säsongen 2010/2011 blev finländarens bästanotering.

Numera är han mest känd för sin usla säsong i Buffalo, 2013/2014, där han inte sköt ett enda mål och sedermera blev utköpt och vände till Europa. Den här säsongen har han varit mestadels skadad, och fortsatt haft det tungt.

Det blev 15 poäng på 28 matcher för Medvescak från Zagreb, och därefter en poäng på blott fyra matcher för Kloten i NLA. Nu uppges han återvända till KHL igen, efter den skadefyllda perioden i Schweiz.

Finska MTV skriver att 31-åringen bara ska vara detaljer från att skriva på ett kontrakt med Dinamo Riga. När han skriver på kontraktet blir han lagkamrat med den svenske målvakten Joacim Eriksson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL