Simon Olsson
Nyheter

Succéspelaren återvänder till Asplöven: ”En artist som kommer tillbaka”

ANNONS

Asplöven har presenterat en av allsvenskans mest intressanta värvningar till kommande säsong. Nu har man nämligen meddelat att Simon Olsson återvänder till klubben, efter en säsong i norska Lörenskog.

Olsson hade en stark säsong för två år sedan, när han tillhörde just Asplöven, och blev en stor publikfavorit i Haparanda. Då blev det 32 poäng på 47 matcher i allsvenskan, och en seger i den interna poängligan.
– En artist som kommer tillbaka. Simon bidrog mycket i det offensiva spelet senast han var här och jag är mycket glad att han återvänder, säger tränaren och sportchefen Per Kenttä till klubbens hemsida.

Olsson noterade 40 poäng på 42 matcher i Lörenskog, och delade med det den interna poängligasegern med Christian Söderström.
– Kul att komma tillbaka till Haparanda och till en riktig vinter. Ska bli otroligt intressant att vara en viktig del av Asplövens nya satsning, säger han själv.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL