Underläge i tredje perioden – då vände Modo Hockey och vann

Bortalaget HV 71 hade greppet inför tredje perioden och ledde med 2-1 i SHL. Men Modo Hockey vände på matchen och vann till slut med 5-3.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Modo Hockey inledde bäst och tog ledningen genom August Berg efter 1.55, men HV 71 kvitterade genom Oskar Stål-Lyrenäs. Och HV 71 hann också ta ledningen, genom Nicholas Shore. Modo Hockey hade övertaget i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.46 genom David Bernhardt, och gick upp till 4-2 innan HV 71 svarade.

Till slut blev det 5-3 till Modo Hockey.

Modo Hockeys Josh Dickinson hade tre assists.

Det här betyder att Modo Hockey ligger på nionde plats i tabellen, och HV 71 är på 13:e plats.

Modo Hockey möter Örebro Hockey i nästa match hemma lördag 30 december 18.00. HV 71 möter samma dag Växjö hemma.