Seger på straffar för Timrå hemma mot Malmö

Timrå vann till slut en jämn match mot Malmö i SHL. Avgörandet kom först i straffläggningen där Timrå var starkare och vann med 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 0-0, 1-0). Anton Wedin blev hjälte i straffläggningen.

Segern var Timrås sjunde på de senaste nio matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Malmö tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Teemu Kivihalme assisterad av Johan Olofsson. Efter 4.52 i andra perioden nätade Filip Hållander, och kvitterade för Timrå.

Malmös Janne Kuokkanen gjorde 1-2 efter 18.51 på pass av Lauri Pajuniemi och Carl Persson.

13.07 in i tredje perioden nätade Timrås Jonathan Dahlén och kvitterade för Timrå.

Fjärde perioden blev mållös.

Det här var Timrås sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Malmös 14:e uddamålsförlust.

Timrå ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Malmö ligger på tolfte plats.

Timrå tar sig an Modo Hockey i nästa match borta lördag 17 februari 18.00. Malmö möter samma dag 15.15 Örebro Hockey hemma.