Seger för Frölunda som utjämnade mot Färjestad

Frölunda utjämnade matchserien mot Färjestad i Svenska Hockeyligans kvartsfinal, efter seger på hemmaplan med 3-2 (0-1, 2-0, 1-1). Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Segermålet för Frölunda stod Loui Eriksson för 14.53 in i tredje perioden.

Färjestad tog ledningen efter 4.50, genom Marcus Nilsson assisterad av Daniel Viksten. Efter 4.49 i andra perioden slog Jere Innala till, framspelad av Anthony Greco och Joel Lundqvist och kvitterade för Frölunda.

Loui Eriksson gjorde dessutom 2-1 efter 14.09 på pass av Petteri Lindbohm och Nicklas Lasu.

11.44 in i tredje perioden slog Joel Nyström till framspelad av Joakim Nygård och Lucas Forsell och kvitterade för Färjestad.

14.53 in i perioden nätade Frölundas Loui Eriksson återigen på pass av Filip Hasa och avgjorde matchen för Frölunda.

De båda lagen möts igen tisdag 21 mars 19.00, i Löfbergs Arena.