Malmö avgjorde i sista perioden och vann mot Modo Hockey

Malmö vann borta mot Modo Hockey i SHL med 3-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Malmö avgjorde i sista perioden.

Carl Persson stod för Malmös avgörande mål 10.29 in i tredje perioden.

I början av matchen var Modo Hockey starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Theodor Niederbach och Josh Dickinson. Efter 8.36 i andra perioden slog Carl Persson till, på pass av Fredrik Händemark och Joakim Ryan och reducerade åt Malmö.

Carl Persson gjorde dessutom 2-2 efter 14.35 framspelad av Matias Lassen och Fredrik Händemark.

10.29 in i tredje perioden slog Carl Persson till återigen framspelad av Lauri Pajuniemi och Tomi Sallinen och avgjorde matchen för Malmö. Därmed hade laget vänt matchen.

Carl Persson gjorde tre mål för Malmö.

Det här var Modo Hockeys sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Malmös sjunde uddamålsseger.

Det här betyder att Modo Hockey nu ligger på tolfte plats i tabellen, och Malmö är på elfte plats.

I nästa omgång har Modo Hockey Frölunda hemma i Hägglunds Arena, tisdag 30 januari 19.00. Malmö spelar borta mot Oskarshamn torsdag 1 februari 19.00.