Frölundas segerrad fortsätter efter 3-0 mot Rögle

Frölunda fortsätter starkt i SHL. När laget mötte Rögle hemma i Scandinavium på lördagen kom ännu en seger. Laget vann med 3-0 (0-0, 1-0, 2-0). I och med detta har Frölunda fem segrar i rad.

Första perioden blev mållös. Det var först 15.51 in i andra perioden som Frölunda tog ledningen genom Malte Strömwall framspelad av Max Friberg och Nicklas Lasu.

Frölunda startade tredje perioden bäst och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål tidigt i perioden av Linus Högberg och Linus Öberg och avgjorde matchen.

Det här betyder att Frölunda ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Rögle på nionde plats.

I nästa match, torsdag 18 januari 19.00, har Frölunda Timrå borta i SCA Arena, medan Rögle spelar hemma mot Luleå.