Formstarka Timrå tog ny seger mot Färjestad

Timrå är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Färjestad borta i Löfbergs Arena på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-4 (0-1, 1-2, 1-1) innebär att Timrå nu har tre segrar i följd i SHL, efter att tidigare haft en tuff trend.

Timrå tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Simon Forsmark framspelad av Anton Wedin och Jonathan Dahlén. Efter 6.46 i andra perioden nätade Joel Nyström, på pass av Marcus Westfält och kvitterade för Färjestad.

Timrås Anton Lander gjorde 1-2 efter 10.27 framspelad av Filip Hållander och Noel Edfeldt.

Emil Pettersson gjorde dessutom 1-3 efter 12.48 på pass av Anton Lander.

Efter 6.05 av matchen kunde Marcus Westfält göra 2-3 för Färjestad.

Timrå kunde dock avgöra till 2-4 med 10.35 kvar av matchen genom Filip Hållander.

I tabellen innebär det här att Timrå nu ligger på fjärde plats. Färjestad leder fortfarande serien, fyra poäng före Växjö.

I nästa match, lördag 2 december 18.00, har Färjestad HV 71 hemma i Löfbergs Arena, medan Timrå spelar hemma mot Malmö.