Svenskens läskiga smäll – lämnade isen på bår

Filip Engarås råkade ut för en riktigt otäck situation i AHL-matchen mellan Utica Comets och Laval Rockets. Svensken föll hårt in i sargen och lämnade isen på bår.

(Jonathan Tenca/CSM).

Det var i nattens match mellan Utica Comets och Laval Rockets som Filip Engarås föll riktigt otäckt in i sargen. Det var i slutet på den tredje perioden som forwarden tappade fotfästet och dundrade in i sargen på ett otäckt sätt. Svensken blev sedan liggandes på isen och spelet blev omgående avblåst.

25-åringen fick läkarhjälp på isen och lämnade sedan isen på bår innan det blev transport till sjukhuset, där han också blev kvar under natten.

Senare under lördagen kom ett positivt besked om Filip Engarås som gjorde gällande att både nacke och huvud hade klarat sig utan några större skador och att han kanske kan få lämna sjukhuset redan senare under dagen.

Filip Engarås gjorde mål i matchen

Svensken har tidigare spelat juniorhockey för SDE och Skellefteå och var under junioråren med i juniorlandslagen. Han står också noterad för sex SHL-matcher för Skellefteå. Det blev sedan spel i NCAA innan han de senaste säsongerna har spelat i ECHL och AHL.

I matchen blev det också ett mål för Engarås men matchen vanns av motståndarna Laval Rockets.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: