MoDo:s tunga form fortsätter – förlorade igen

Det blev en uddamålsseger för Färjestad i matchen mot Modo Hockey i SHL på lördagen. Laget vann med 2-1 (0-0, 2-1, 0-0) hemma i Löfbergs Arena.

Första perioden blev mållös. Andra perioden var jämn. Modo Hockey inledde bäst och tog ledningen genom Mattias Norlinder efter 0.22, men Färjestad kvitterade genom Axel Bergkvist. Och Färjestad hann också ta ledningen, genom Per Åslund. Tredje perioden blev även den mållös, och Färjestad höll i sin 2-1-ledning och vann.

Det här var Färjestads tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Modo Hockeys fjärde uddamålsförlust.

I nästa match möter Färjestad Timrå borta och Modo Hockey möter Linköping hemma. Båda matcherna spelas tisdag 29 oktober 19.00.