Washington har fyra raka segrar – vann mot Columbus med 4-3

Washington är i bra form just nu. På söndagen kom seger nummer fyra i rad, efter 4-3 (0-0, 3-1, 1-2) hemma mot Columbus. Det innebär också att Columbus har åtta raka förluster i NHL.

Den första perioden slutade mållös. Columbus gjorde 0-1 genom Johnny Gaudreau efter 3.34 i andra perioden.

Washington gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. Columbus reducerade dock till 3-2 genom Ivan Provorov efter 7.07 av matchen.

Efter 13.31 i tredje perioden gjorde Washington 4-2 genom Hendrix Lapierre och tog ett rejält grepp om matchen.

Justin Danforth reducerade förvisso, men närmare än 4-3 kom inte Columbus.

Hendrix Lapierre och Aliaksei Protas gjorde ett mål och två assist var för Washington.

Det här var Washingtons fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Columbus åttonde uddamålsförlust.

Washington stannar därmed på fjärde plats, och Columbus sist, på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Washington är Buffalo. Lagen möts torsdag 23 november 01.00 i Capital One Arena. Columbus tar sig an Philadelphia borta söndag 19 november 23.30.