Uddamålsseger för Montreal borta mot Dallas

Montreal tog till slut hem segern mot Dallas i matchen borta i American Airlines Center på onsdagen. Matchen i NHL slutade 3-4 (1-2, 0-1, 2-1).

Första perioden var jämn. Dallas Stars inledde bäst och tog ledningen genom Jamie Benn efter bara elva sekunder, men Montreal Canadiens kvitterade genom Nick Suzuki. Och Montreal hann också ta ledningen, genom Kaiden Guhle. Efter 6.54 i andra perioden slog Jordan Harris till, och gjorde 1-3. Efter 6.48 i tredje perioden ökade Montreal på till 1-4 genom Cole Caufield.

Dallas reducerade dock till 2-4 genom Wyatt Johnston när bara fyra minuter återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Det här var Dallas åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Montreals elfte uddamålsseger.

För Dallas gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Montreal är på sjätte plats.

Fredag 5 januari spelar Dallas hemma mot Colorado 02.00 och Montreal mot Buffalo hemma 01.00 i Bell Centre.