Två snabba mål gav NY Rangers två poäng mot New Jersey

Matchen mellan hemmalaget New Jersey och gästande NY Rangers var jämn ända till den tredje perioden. Där gjorde NY Rangers två snabba mål – genom Jimmy Vesey till 3-4 och en minut senare Blake Wheeler till 3-5 och vann matchen i NHL med 5-3 (2-2, 0-0, 3-1).

I och med detta har NY Rangers fyra raka segrar i NHL.

NY Rangers tog ledningen efter 8.40, genom Artemi Panarin assisterad av Vincent Trocheck och Erik Gustafsson.

New Jersey kvitterade till 1-1 efter 9.29, när Jack Hughes slog till på pass av Dougie Hamilton och Jonas Siegenthaler.

NY Rangers tog ledningen på nytt efter 14.13, genom Jimmy Vesey framspelad av Braden Schneider och Zac Jones.

New Jersey kvitterade till 2-2 efter 19.12, när Ondrej Palat fick träff assisterad av Jesper Bratt.

Andra perioden blev mållös. New Jersey gjorde 3-2 genom Erik Haula efter 1.18 i tredje perioden.

NY Rangers gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 3-2 till ledning med 3-5. 3-4-målet kom med bara 02.48 kvar att spela. Och med 01.31 kvar kom också 3-5.

NY Rangers Vincent Trocheck hade tre assists.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, New Jersey på femte plats och NY Rangers i serieledning.

New Jersey tar sig an Detroit i nästa match borta torsdag 23 november 01.00. NY Rangers möter Dallas borta tisdag 21 november 02.00.