Två poäng för New Jersey hemma mot Chicago

New Jersey vann mötet i NHL på bortaplan mot Chicago, med 4-2 (2-1, 0-0, 2-1).

Segern var New Jersey Devils fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Chicago Blackhawks inledde bäst och tog ledningen genom Taylor Hall efter 1.51, men New Jersey kvitterade genom Dawson Mercer. Och New Jersey hann också ta ledningen, genom Max Willman.

Andra perioden blev mållös. New Jersey gjorde 1-3 genom Curtis Lazar efter 4.35 i tredje perioden.

Chicago reducerade dock till 2-3 genom Ryan Donato med 4.46 kvar att spela av matchen.

New Jersey kunde dock avgöra till 2-4 med en sekund kvar av matchen genom Michael McLeod.

New Jerseys nya tabellposition är andra plats, medan Chicago är på åttonde och sista plats.

Nästa motstånd för Chicago är Tampa Bay. Lagen möts fredag 10 november 01.00 i Amalie Arena. New Jersey tar sig an Colorado borta onsdag 8 november 04.00.