Tung seger för Boston i toppmatchen mot Carolina

Det var två topplag som möttes i NHL på fredagen. Och det slutade med seger för Boston, som besegrade Carolina borta med 4-1 (3-0, 0-1, 1-0).

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Carolina Hurricanes ligger kvar på andra plats i tabellen, och Boston Bruins är i fortsatt serieledning. Fyra poäng skiljer nu lagen åt.

Segern var Bostons fjärde på de senaste fem matcherna.

Boston spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Brad Marchand, David Pastrnak och Danton Heinen. Efter 15.12 i andra perioden nätade Jake Guentzel, och reducerade åt Carolina. 17.49 in i tredje perioden nätade Bostons Hampus Lindholm och ökade ledningen för Boston. 1-4-målet blev matchens sista.

Lördag 6 april spelar Carolina hemma mot Washington 01.00 och Boston mot Florida hemma 21.30 i TD Garden.