Tre poäng till Toronto efter avgörande i slutperioden mot Winnipeg

Toronto vann borta mot Winnipeg i NHL med 4-2 (1-1, 0-0, 3-1). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Toronto avgjorde.

Segern var Torontos fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Winnipeg inledde bäst och tog ledningen genom Dylan Samberg efter 4.13, men Toronto kvitterade genom Ryan Reaves i slutet av perioden.

Andra perioden blev mållös. Toronto stod därefter för tre raka mål i tredje perioden när laget gick från 1-1 till 1-4.

Mason Appleton reducerade dock för Winnipeg med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Det här betyder att Winnipeg ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Toronto på fjärde plats.

Nästa motstånd för Winnipeg är Pittsburgh. Lagen möts onsdag 7 februari 01.00 i PPG Paints Arena. Toronto tar sig an NY Islanders hemma tisdag 6 februari 01.00.