Toronto bröt Vancouver segersvit

Efter fem segrar i rad i NHL för Vancouver så tog vinstsviten slut borta mot Toronto. Matchen på söndagen i Scotiabank Arena slutade 5-2 (1-2, 2-0, 2-0).

Vancouver Canucks tog ledningen efter 5.43, genom J.T. Miller assisterad av Quinn Hughes och Elias Pettersson.

Toronto Maple Leafs kvitterade till 1-1 efter 8.37, när Matthew Knies hittade rätt på pass av Tyler Bertuzzi och Max Domi.

Vancouver tog ledningen på nytt efter 15.48, när Pius Suter fick träff.

Efter 4.53 i andra perioden nätade William Nylander, och kvitterade för Toronto.

Noah Gregor gjorde dessutom 3-2 efter 14.17 framspelad av Morgan Rielly och Bobby Mcmann.

Toronto startade tredje perioden bäst och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Nicholas Robertson och David Kämpf och avgjorde matchen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Toronto på fjärde plats och Vancouver på andra plats.

Fredag 17 november 20.00 spelar Toronto borta mot Detroit. Vancouver möter Montreal borta i Bell Centre måndag 13 november 01.00.