Stark vändning till seger för Detroit mot St Louis

Publiken fick se en tredje period där matchen vände i NHL mellan St Louis och Detroit i Enterprise Center. Hemmalaget St Louis hade ledningen i början av tredje perioden, med 4-3, men Detroit vände matchen och vann till slut med 6-4, genom mål av Robby Fabbri och Michael Rasmussen.

Första perioden var jämn. St Louis Blues inledde bäst och tog ledningen genom Brandon Saad efter 5.55, men Detroit kvitterade genom Jake Walman. Och Detroit Red Wings hann också ta ledningen, genom Jonatan Berggren. St Louis förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-3.

I tredje perioden gjorde Detroit 4-5 efter 6.43 genom Robby Fabbri. Och med bara 1.48 kvar satte Michael Rasmussen avgörande 4-6.

Det här betyder att St Louis är kvar på sjätte plats, och Detroit stannar på fjärde plats, i tabellen.

St Louis tar sig an Ottawa i nästa match hemma fredag 15 december 02.00. Detroit möter samma dag 01.30 Carolina hemma.