Stark seger för Toronto i toppmatchen mot Los Angeles

Det var två topplag som möttes i NHL på onsdagen. Och det slutade med seger för bortalaget Toronto, som besegrade Los Angeles med 3-0 (0-0, 2-0, 1-0).

Första perioden blev mållös. Toronto startade andra perioden bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av William Nylander och Calle Järnkrok. Toronto gjorde också 0-3 genom William Nylander efter 19.00 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 0-3.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Los Angeles med 14–13 och Toronto med 16–14 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Los Angeles på tredje plats och Toronto på tredje plats.

Los Angeles tar sig an Detroit i nästa match hemma fredag 5 januari 04.30. Toronto möter Anaheim Ducks borta torsdag 4 januari 03.00.