Stark seger för NY Rangers mot Boston

Två topplag möttes i NHL på lördagen. Och det slutade med seger för NY Rangers, som besegrade Boston hemma med 7-4 (3-2, 2-1, 2-1) i den tidiga seriefinalen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. New York Rangers är i fortsatt serieledning i Metro Division, och Boston Bruins är i fortsatt serieledning i Atlantic Division.

Segern var NY Rangers sjunde på de senaste åtta matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

NY Rangers startade bäst och gick upp till 2-0 efter mål av Chris Kreider och Nick Bonino. Efter 13.51 reducerade Boston genom Charlie Coyle och en minut senare kvitterade laget, genom Morgan Geekie. NY Rangers tog ledningen på nytt efter 18.43, målskytt var Chris Kreider. Före pausen kunde dock Boston kvittera, genom David Pastrnak. NY Rangers var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 5-3.

NY Rangers vann också tredje perioden 2-1 och ställningen efter tre perioder var 7-4.

I nästa match, tisdag 28 november 01.00, har NY Rangers Buffalo hemma i Madison Square Garden, medan Boston spelar borta mot Columbus.