Stark defensiv när Vancouver vann mot Minnesota

Två egna mål – men inte ett enda för Minnesota. Vancouver tog en klar seger hemma mot Minnesota i NHL. Slutresultatet blev 2-0 (1-0, 0-0, 1-0).

Vancouver tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Nils Höglander på pass av Brock Boeser.

Andra perioden blev mållös. 2.08 in i tredje perioden slog Teddy Blueger till framspelad av Conor Garland och Dakota Joshua och ökade ledningen för Vancouver. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Vancouver har tre segrar och två förluster och 15–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Minnesota har fyra vinster och en förlust och 18–7 i målskillnad.

Det här betyder att Vancouver är kvar på andra plats, och Minnesota stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Vancouver Carolina hemma i Rogers Arena, söndag 10 december 04.00. Minnesota spelar borta mot Edmonton lördag 9 december 03.00.