Seger för Washington efter vändning mot Philadelphia

Bortalaget Philadelphia hade ledningen efter första perioden i matchen mot Washington, men efter första pausen fick Washington rejäl utdelning. Laget gjorde tre raka mål, och Philadelphia orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 5-2 (0-2, 3-0, 2-0) i matchen i NHL.

I början av matchen var Philadelphia Flyers starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Bobby Brink och Owen Tippett. Washington gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-2 till ledning med 3-2. 6.05 in i tredje perioden nätade Washingtons Anthony Mantha framspelad av Dylan Strome och Tom Wilson och ökade ledningen för Washington Capitals.

Efter 15.38 nätade Dylan Strome på pass av Max Pacioretty och Joel Edmundson och ökade ledningen för Washington. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Dylan Strome gjorde ett mål för Washington och spelade dessutom fram till två mål.

Washington ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Philadelphia är på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 3 mars. Då möter Washington Arizona Coyotes i Capital One Arena 19.00. Philadelphia tar sig an Ottawa hemma 01.00.