Seger för Vegas med 5-2 mot NY Islanders

Vegas vann mötet i NHL på hemmaplan mot NY Islanders, med 5-2 (1-1, 2-0, 2-1).

Första perioden var jämn. Vegas inledde bäst och tog ledningen genom Jack Eichel efter 6.28, men NY Islanders kvitterade genom Mathew Barzal efter 11.13. Andra perioden var länge mållös. Vegas gick från 1-1 till 4-1 genom tre snabba mål på 3.19 i slutet av perioden av Pavel Dorofeyev, Nicolas Roy och Jack Eichel. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Matt Martin göra 4-2 för NY Islanders.

Vegas kunde dock avgöra till 5-2 med 15.56 kvar av matchen genom Nicolas Roy.

Båda lagen har nu två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, Vegas med 11–16 och NY Islanders med 17–15 i målskillnad.

Det här betyder att Vegas ligger kvar på andra plats i tabellen, och NY Islanders på fjärde plats.

Nästa motstånd för Vegas är Colorado. Lagen möts torsdag 11 januari 04.00 i Ball Arena. NY Islanders tar sig an Vancouver hemma onsdag 10 januari 01.30.