Seger för New York Islanders efter vändning mot Edmonton

Bortalaget Edmonton hade ledningen efter första perioden i matchen mot NY Islanders, men efter första pausen fick NY Islanders rejäl utdelning. Laget gjorde tre raka mål, och Edmonton orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 3-1 (0-1, 3-0, 0-0) i matchen i NHL.

Edmonton Oilers började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 1.23 slog Leon Draisaitl till. New York Islanders gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. NY Islanders mål gjordes av Anders Lee, Simon Holmström och Bo Horvat. I tredje perioden höll NY Islanders i sin 3-1-ledning och vann.

Det här betyder att NY Islanders är kvar på tredje plats, och Edmonton stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa omgång har NY Islanders Washington borta i Capital One Arena, torsdag 21 december 01.30. Edmonton spelar borta mot New Jersey fredag 22 december 01.30.