Seger för Los Angeles borta mot Toronto

Los Angeles vann borta mot Toronto i NHL. Matchen på onsdagen slutade 1-4 (0-2, 0-1, 1-1).

Det var bortaseger nummer fyra i rad för Los Angeles.

Los Angeles startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Andreas Englund och Phillip Danault. Efter 9.49 i andra perioden nätade Arthur Kaliyev, framspelad av Kevin Fiala och Quinton Byfield och gjorde 0-3. Efter 8.25 av matchen kunde John Tavares göra 1-3 för Toronto.

Los Angeles kunde dock avgöra till 1-4 med 7.49 kvar av matchen genom Adrian Kempe.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Toronto med 15–12 och Los Angeles med 20–16 i målskillnad.

Los Angeles ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Toronto är på fjärde plats.