Seattles svit: åtta matcher i rad utan seger efter 0-3 mot Minnesota

Matchen i Climate Pledge Arena blev den åttonde i rad utan seger för Seattle när laget mötte Minnesota i NHL. Slutresultatet blev 0-3 (0-1, 0-0, 0-2).

Minnesota tog ledningen efter 7.19, genom Matt Boldy på pass av Kirill Kaprizov.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden gjorde Minnesota 0-2 efter 12.34 genom Marco Rossi. Och med bara 4 sekunder kvar satte Joel Eriksson Ek 0-3.

Seattle har fem förluster och 6–15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Minnesota har tre vinster och två förluster och 15–9 i målskillnad.

Det här betyder att Seattle är kvar på sjätte plats, och Minnesota stannar på sjunde plats, i tabellen.

Seattle tar sig an Florida i nästa match hemma onsdag 13 december 04.00. Minnesota möter Calgary hemma fredag 15 december 02.00.