Seattles fina svit håller i sig efter 4-1 mot Ottawa

Seattle är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Ottawa hemma i Climate Pledge Arena på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (1-0, 2-0, 1-1) innebär att Seattle nu har sex segrar i följd i NHL.

Seattle Kraken tog ledningen efter 9.57, genom Yanni Gourde framspelad av Eeli Tolvanen. I andra perioden var Seattle starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Tomas Tatar och Andre Burakovsky. Ottawa Senators reducerade dock till 3-1 genom Parker Kelly efter 12.22 av matchen.

Seattle kunde dock avgöra till 4-1 med 2.13 kvar av matchen genom Vince Dunn.

Seattle ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Ottawa är på åttonde och sista plats.

Seattle tar sig an Buffalo i nästa match borta onsdag 10 januari 01.00. Ottawa möter Edmonton borta söndag 7 januari 04.00.