San Jose vann efter sen kvittering mot Detroit

Först kvitterade Tomas Hertl i slutminuterna och sen avgjorde Mikael Granlund i förlängningen. Segerresultatet blev därmed 6-5 (0-0, 4-4, 1-1, 1-0) för San Jose mot San Jose i NHL.

Segermålet för San Jose Sharks stod Mikael Granlund för efter bara 37 sekunder i förlängningen.

Den första perioden slutade 0–0. Matchen fortsatte att vara jämn i andra perioden. Perioden slutade 4-4 och resultatet var 4-4 efter två perioders spel.

Matchen fortsatte att vara jämn i tredje perioden. Perioden slutade 1-1 och resultatet var 5-5 efter tre perioders spel.

Mikael Granlund gjorde ett mål för San Jose och spelade fram till två mål.

Båda lagen har nu tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, Detroit Red Wings med 22–17 och San Jose med 22–21 i målskillnad. Det här var Detroits sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även San Joses sjätte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Detroit ligger kvar på tredje plats och San Jose sist, på åttonde plats i tabellen.

Nästa motstånd för Detroit är Ottawa. Lagen möts söndag 10 december 01.00 i Little Caesars Arena. San Jose tar sig an Vegas borta måndag 11 december 04.00.