Ryck i sista perioden avgjorde för Buffalo borta mot Chicago

En jämn match mellan hemmalaget Chicago och gästande Buffalo avgjordes först i tredje perioden. Där var Buffalo starkare och vann matchen i NHL med 3-2 (1-0, 1-2, 1-0).

Erik Johnson slog till 10.36 in i tredje perioden och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Buffalo tog ledningen efter fyra minuters spel, genom Rasmus Dahlin framspelad av Erik Johnson. Efter 3.28 i andra perioden slog Taylor Raddysh till, på pass av Philipp Kurashev och Nick Foligno och kvitterade för Chicago.

Buffalos Jeff Skinner gjorde 1-2 efter 10.55 framspelad av Rasmus Dahlin och Casey Mittelstadt.

Chicagos Philipp Kurashev gjorde 2-2 efter 17.28 framspelad av Connor Bedard och Lukas Reichel.

10.36 in i tredje perioden slog Erik Johnson till på pass av Mattias Samuelsson och Jeff Skinner och avgjorde matchen för Buffalo.

Det här var Chicagos tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Buffalos tredje uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Buffalo nu ligger på sjätte plats. Chicago är på åttonde och sista plats.

Nästa motstånd för Chicago är Columbus. Buffalo tar sig an Washington borta. Båda matcherna spelas torsdag 23 november 01.00.