NY Islanders besegrade Florida med knapp marginal

Bortalaget NY Islanders tog en uddamålsseger i matchen mot Florida i FLA Live Arena. Laget vann matchen i NHL på fredagen med 3-2 (1-1, 2-1, 0-0).

Första perioden var jämn. Florida Panthers inledde bäst och tog ledningen genom Vladimir Tarasenko efter 8.16, men New York Islanders kvitterade genom Ryan Pulock efter 13.22. Efter 6.34 i andra perioden slog Aleksander Barkov till, framspelad av Sam Reinhart och Niko Mikkola och gav Florida ledningen.

NY Islanders Mathew Barzal gjorde 2-2 efter 8.43 framspelad av Noah Dobson och Casey Cizikas.

Jean-Gabriel Pageau gjorde dessutom 2-3 efter 10.42. Därmed hade laget vänt matchen.

I tredje perioden höll NY Islanders i sin 3-2-ledning och vann.

Det här var Floridas tolfte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Islanders 17:e uddamålsseger.

För NY Islanders gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Florida är på andra plats.