New York Rangers segersvit slut – efter Matt Rempes nya slagsmål

Matt Rampe fortsätter att svinga och svinga.
Denna gång blev det dock knock, både i fajten och i matchen.
– Det här var inte vår bästa match, säger Rangers coach Peter Laviolette till NHL.com.

Se matchens höjdpunkter i spelaren ovan.

NHL:s nye slagskämpe, Matt Rempe såg till att återigen få kasta handskarna när hans New York Rangers åkte till Columbus i natt. Redan efter dryga två minuter av mötet med Blue Jackets var han och Mathieu Olivier igång. Det fungerade dock inte lika bra denna gång.

Efter att Rempe åkte på en knock tog Columbus ledningen och därefter jobbade Rangers i uppförsbacke. Artemij Panarin kvitterade till 1–1, men 2–1 kom tätt inpå. Adam Edström gjorde sitt andra i NHL, assisterad av Rempe, men  återigen kom snabbt ett nytt ledningsmål för Columbus. Därefter kom 4–2 vilket även blev slutresultatet. Därmed avslutas den tio matcher långa segersviten för Rangers.

– Vi behövde vinna idag. Det här var inte vår bästa match. Att vi spelade två kvällar i rad är ingen ursäkt. Jag förväntar mig att vi kan hantera det. Vi får ta lärdom av det här, säger Rangers coach Peter Laviolette till NHL.com.

Ett av glädjeämnena för Rangers var 23-årige Adam Edström andra mål i ligan. Den tidigare Rögle-forwarden kallades upp från AHL i februari och har varit med under flera av de senaste vinsterna under sviten. Även förra gången han var uppe i NHL nätade han, då i debuten.

I Columbus debuterade Alexander Nylander efter trejden från Pittsburgh Penguins. Han lämnade isen poänglös med 11.23 minuters speltid.