Jake Neighbours gjorde två mål för St Louis i segern mot Ottawa

St Louis vann mötet med Ottawa borta med 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) på fredagen i NHL.

Segern var St Louis Blues femte på de senaste sex matcherna.

I början av matchen var St Louis starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Brandon Saad och Colton Parayko. Ottawa Senators reducerade dock till 1-2 genom Mark Kastelic tidigt i andra perioden av perioden.

St Louis utökade ledningen igen genom Jake Neighbours efter 12.53. 1.57 in i tredje perioden slog Dominik Kubalik till på pass av Shane Pinto och Claude Giroux och reducerade för Ottawa. Fler mål än så blev det inte för Ottawa.

5.48 in i perioden nätade St Louis Jordan Kyrou framspelad av Alexey Toropchenko och Pavel Buchnevich och ökade ledningen för St Louis.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 1.26 kvar att spela på nytt genom Jake Neighbours. 2-5-målet blev matchens sista.

För St Louis gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Ottawa är på åttonde och sista plats.