Hattrick av Troy Terry när Anaheim Ducks slog Arizona Coyotes

Troy Terry stod för ett hattrick när Anaheim Ducks besegrade Arizona Coyotes på hemmaplan i NHL med 4-3 (2-2, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning.

Leo Carlsson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Arizona Coyotes gjordes av Lawson Crouse 2 och Logan Cooley.

Troy Terry slog till 3.27 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Det här innebär att Anaheim Ducks nu har fem segrar i följd i NHL.

Anaheim Ducks började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 3.53 slog Troy Terry till.

Laget ökade också ledningen till 2-0 efter 9.35, återigen genom Troy Terry assisterad av Pavel Mintyukov och Cam Fowler.

Efter 11.39 i första perioden slog Lawson Crouse till, framspelad av J.J. Moser och Nick Bjugstad och reducerade åt Arizona Coyotes.

Anaheim Ducks fjärde uddamålsseger

Arizona Coyotes kvitterade till 2-2 efter 14.51, när Logan Cooley hittade rätt.

Arizona Coyotes gjorde också 2-3 efter 14.25 i andra perioden när Lawson Crouse hittade rätt på nytt på pass av Matias Maccelli och Juuso Välimäki. 4.09 in i tredje perioden nätade Anaheim Ducks Leo Carlsson på pass av Troy Terry och Radko Gudas och kvitterade för Anaheim Ducks. I förlängningen tog det 3.27 innan Anaheim Ducks också avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Troy Terry.

Det här var Anaheim Ducks fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Arizona Coyotes fjärde uddamålsförlust.

Anaheim Ducks ligger på tredje plats i tabellen efter matchen, medan Arizona Coyotes är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Anaheim Ducks är Vegas. Lagen möts måndag 6 november 02.00 i Honda Center. Arizona Coyotes tar sig an Montreal hemma fredag 3 november 03.00.