Fyra mål av Nathan MacKinnon när Colorado slog Washington

Nathan MacKinnon stod för ett målkalas när Colorado besegrade Washington i NHL med 6-2 (1-0, 3-0, 2-2). Hela fyra mål gjorde Nathan MacKinnon, synnerligen viktigt för Colorados tvåpoängare.

Colorado tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Cale Makar assisterad av Andrew Cogliano. Colorado startade andra perioden bäst och gick från 1-0 till 4-0 genom tre mål av Nathan MacKinnon. Efter 7.26 av matchen kunde Dylan Strome göra 4-1 för Washington.

Colorado gjorde dock två mål i tredje perioden och gick från 4-1 till 6-1, målen av Mikko Rantanen och Nathan MacKinnon, och punkterade matchen.

Dylan Strome reducerade förvisso, men närmare än 6-2 kom inte Washington. Colorado tog därmed en säker seger.

Nathan MacKinnon gjorde fyra mål för Colorado och spelade dessutom fram till ett mål, Mikko Rantanen stod för ett mål och fyra assists och Cale Makar gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Det här betyder att Colorado är kvar på andra plats, och Washington stannar på sjätte plats, i tabellen.

I nästa match, lördag 27 januari, har Colorado Los Angeles hemma i Ball Arena 03.00, medan Washington spelar borta mot Dallas 20.00.