Förlängningsseger för Dallas mot Anaheim Ducks

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Dallas avgöra den jämna matchen hemma mot Anaheim Ducks i NHL. Slutresultatet blev 4-3 (1-1, 1-1, 1-1, 1-0). Thomas Harley blev matchhjälte för Dallas med sitt mål blott 38 sekunder in i förlängningen.

Första perioden var jämn. Dallas inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Matt Duchene efter 2.20, men Anaheim Ducks kvitterade genom Urho Vaakanainen efter 15.09. Anaheim Ducks gjorde 1-2 genom Troy Terry efter 1.38 i andra perioden.

Efter 6.44 av perioden kunde Craig Smith kvittera till 2-2 för Dallas.

Anaheim Ducks tog ledningen på nytt genom Jakob Silfverberg efter 20.17. 10.37 in i tredje perioden slog Miro Heiskanen till på pass av Thomas Harley och Evgenii Dadonov och kvitterade för Dallas.

Laget avgjorde matchen med -1.22 kvar att spela genom Thomas Harley på pass av Joe Pavelski.

Dallas har tre segrar och två förluster och 18–17 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Anaheim Ducks har en vinst och fyra förluster och 12–18 i målskillnad. Det här var Dallas 15:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Anaheim Ducks tolfte uddamålsförlust.

Det här betyder att Dallas ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Anaheim Ducks på sjunde plats.

Lördag 27 januari 20.00 spelar Dallas hemma mot Washington. Anaheim Ducks möter Minnesota borta i Xcel Energy Center söndag 28 januari 03.00.