Förlängningsseger för Buffalo mot Columbus

Det blev en riktigt spännande match när Buffalo mötte Columbus i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där hemmalaget var starkast, och segerresultatet blev därmed 3-2 (0-1, 1-1, 1-0, 1-0). Jeff Skinner blev matchhjälte för Buffalo med sitt mål i förlängningen.

Senast lagen möttes tog Columbus en storseger med 9-4, men den här gången var det Buffalo som var starkare.

Tidigare samma dag vann Columbus på hemmaplan mot Toronto med 6-5.

Första perioden var jämn. Columbus inledde bäst och tog ledningen genom Damon Severson efter 19.47, men Buffalo kvitterade genom Jack Quinn i slutet av perioden. Efter 13.45 i andra perioden slog Adam Fantilli till, framspelad av Justin Danforth och Cole Sillinger och gav Columbus ledningen. 11.52 in i tredje perioden nätade Buffalos Casey Mittelstadt på pass av Zach Benson och Mattias Samuelsson och kvitterade för Buffalo. I förlängningen tog det 1.20 innan Buffalo också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Jeff Skinner, på pass av Owen Power och Tage Thompson.

Det här var Buffalos femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Columbus 13:e uddamålsförlust.

Det här betyder att Buffalo är kvar på sjunde plats, och Columbus stannar sist, på åttonde plats, i tabellen.