Fjärde raka för NY Islanders efter seger mot Anaheim Ducks

Formen är bra just nu för NY Islanders. På torsdagen kom fjärde raka segern i NHL, 4-3 (0-0, 2-2, 2-1), hemma mot Anaheim Ducks. Det innebär att Anaheim Ducks åkte på fjärde raka förlusten.

Simon Holmström blev matchhjälte med sitt avgörande 4-3-mål 18.29 in i tredje perioden.

New York Islanders tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Kyle Palmieri. Efter 6.32 i andra perioden nätade Casey Cizikas, och gjorde 2-0.

Anaheim Ducks Troy Terry gjorde 2-1 efter 7.47 framspelad av Pavel Mintyukov.

Adam Henrique gjorde dessutom 2-2 efter 13.32 på pass av Urho Vaakanainen och Brett Leason.

5.08 in i tredje perioden nätade Anaheim Ducks Sam Carrick och gav laget ledningen för Anaheim Ducks.

7.47 in i perioden slog Mathew Barzal till på pass av Bo Horvat och Noah Dobson och kvitterade för NY Islanders.

Laget avgjorde matchen med 1.31 kvar att spela genom Simon Holmström assisterad av Jean-Gabriel Pageau.

Det här var NY Islanders tionde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Anaheim Ducks åttonde uddamålsförlust.

För NY Islanders gör resultatet att man nu ligger på andra plats i tabellen, medan Anaheim Ducks är på åttonde och sista plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 16 december. Då möter NY Islanders Boston i UBS Arena 01.30. Anaheim Ducks tar sig an NY Rangers borta 01.00.