Efter sju raka segrar i NHL tog vinstsviten slut för Vegas

Matchen mellan hemmalaget Vegas och gästande Chicago slutade 3-4 (2-2, 0-0, 1-1, 0-1) efter förlängning. Därmed tog Vegas svit med sju raka segrar i NHL slut på lördagen. Förlusten var den första i serien för Vegas.

Segermålet för Chicago stod Philipp Kurashev för 2.50 in i förlängningen.

Vegas började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.36 slog Pavel Dorofeyev till assisterad av Mike Amadio och William Karlsson.

Laget ökade ledningen till 2-0 snabbt. Efter 3.55 nätade William Karlsson framspelad av Shea Theodore och Brayden McNabb.

Efter 13.26 i första perioden nätade Ryan Donato, på pass av Corey Perry och Wyatt Kaiser och reducerade åt Chicago.

Chicago kvitterade till 2-2 efter 14.46, när Connor Bedard hittade rätt på pass av Nick Foligno och Alex Vlasic.

Andra perioden blev mållös. Chicago gjorde 2-3 genom Taylor Raddysh efter 1.11 i tredje perioden.

Efter 11.28 av matchen kunde Shea Theodore göra 3-3 för Vegas. I förlängningen tog det 2.50 innan Chicago avgjorde till 3-4. Stor matchhjälte blev Philipp Kurashev.

Det här betyder att Vegas är i fortsatt serieledning, med 15 poäng efter åtta matcher, och Chicago sist, på åttonde plats med sex poäng.

I nästa omgång har Vegas Los Angeles borta i Crypto.com Arena, söndag 29 oktober 03.30. Chicago spelar borta mot Arizona Coyotes tisdag 31 oktober 03.00.