Efter förlustraden: Seger igen för Chicago – 5-2 mot Arizona Coyotes

Inför matchen var facit sju raka förluster i NHL. Borta mot Arizona Coyotes bröts den tuffa sviten för Chicago. Det blev 2-5 (0-1, 2-3, 0-1) i matchen på onsdagen.

Med det tog bortalaget Chicago Blackhawks en skön revansch, eftersom Arizona Coyotes vann senaste mötet lagen emellan med hela 8-1.

Chicago tog ledningen efter tio minuters spel, genom Seth Jones framspelad av Connor Bedard och Tyler Johnson. Även i andra perioden var det Chicago som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Laget punkterade matchen med ett 2-5-mål med 28 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Seth Jones assisterad av Jason Dickinson. Det fastställde slutresultatet till 2-5.

Arizona Coyotes stannar därmed på sjunde plats, och Chicago sist, på åttonde plats, i tabellen.

I nästa omgång har Arizona Coyotes Minnesota hemma i ASU Multi-Purpose Arena, fredag 8 mars 03.00. Chicago spelar borta mot Washington söndag 10 mars 01.00.