Efter åtta förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Seattle

Matchen mellan Seattle och Florida i Climate Pledge Arena slutade 4-0 (0-0, 1-0, 3-0). Ett skönt trendbrott för Seattle. Laget hade före onsdagens hemmamatch åtta förluster i rad i NHL.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Det var först 3.06 in i andra perioden som Seattle tog ledningen genom Kailer Yamamoto.

I tredje perioden var Seattle starkast och gick från 1-0 till 4-0 genom mål av Pierre-Edouard Bellemare, Alexander Wennberg och Eeli Tolvanen och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 3.51 kvar att spela.

Det här betyder att Seattle ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Florida på andra plats.

Nästa motstånd för Seattle är Chicago. Florida tar sig an Vancouver borta. Båda matcherna spelas fredag 15 december 04.00.